Sportul te face mare ediția III

În ziua de 01.06.2012, începând cu ora 10:00, Clubul Copiilor Băicoi organizează la Sala de Sport a oraşului Băicoi a treia ediție a concursului  interjudeţean de skandenberg “Sportul te face mare“. Concursul se va desfăşura pe categorii de kilograme. Se pot înscrie în concurs elevi cu vârste de la 11 la 19 ani inclusiv. Concursul se adresează copiilor şi elevilor din școli și licee, dar și celor care frecventează cercurile sportive din palatele şi cluburile copiilor.

Invitați speciali: multiplul campion internațional Ion Oncescu și campionul național Radu Valahu. Organizatori: Primăria Orașului Băicoi, Liceul „Constantin Cantacuzino” Băicoi, Clubul Copiilor Băicoi, Academia de lupte „Ambiția Mădălin”. Co-organizator: Asociația  națională de skandenberg.

Pentru participarea la acest concurs este necesara completarea fișei de înscriere și trimiterea ei în format electronic pe adresa de e-mail a Clubului Copiilor Băicoi până la data de 28.05.2012.

Regulamentul concursului poate fi descărcat de aici: Regulament skandenberg. Pentru informații suplimentare: clubulcopiilorbaicoi [at] yahoo [dot] com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>